Ljudnivå

Sara EngbergOkategoriserad

Det finns många utmaningar vi går igenom när vi bygger Nästa generations vedtruck. Av olika slag. I den här videon försöker vi spela in tystnad, eller med mer rätt skillnaden i buller mellan en konventionell vedtruck och en EdiLog. Låt oss lyssna.

1 år

Sara EngbergOkategoriserad

Det har gått något mer än ett år sedan EdiLog EL34 lyfte den första gripen med virke. Vi har väckt stort intresse bland potentiella kunder ur flera perspektiv. Sänkta driftskostnader, förbättrad miljöprestanda och en arbetsmiljö som är industriledande. Dessa attribut har inneburit att vi har haft mer än 100 besökare under det senaste året så ställer i kö mot framtiden … Read More

Uppgradering

Sara EngbergOkategoriserad

För potentiella kunder som har en Tiger eller Mantsinen vedtruck har vi gjort några grova beräkningar. Genom att välja att uppgradera din nuvarande vedtruck till en EdiLog RfS 34 kommer du att minska ditt koldioxidavtryck med cirka 150 ton (baserat på data från SSAB). Bra för miljön och din plånbok.

Tillbaka

Sara EngbergOkategoriserad

Vi är nu tillbaka efter sommaren och har sett framemot att få fortsätta arbetet med att bygga nästa generations vedtruckar!

Ljungby Maskin

Sara EngbergOkategoriserad

Grundare av Ljungby Maskin träffade grundare av EdiLog och deras respektive nästa generation.

Framtidens förare

Sara EngbergOkategoriserad

Igår hade vi besök från framtidens förare från Västermalms gymnasium i Sundsvall och Vreta utbildningscentrum i Linköping. Jättekul att har er hos oss!

Statistik

Sara EngbergOkategoriserad

Nu har vi data på nästa generations vedtruck som vi vill presentera för er. Statistiken är koldioxidutsläpp kilo per timme och bränsleförbrukning liter per timme. Vi har jämfört en konventionell vedtruck som utför samma typ av arbete med EdiLog. Gå till vår statistik sida längst upp på hemsidan för att ta del av datan.

Trucking

Sara EngbergOkategoriserad

För dig som vill läsa mer om EdiLog AB och Engbergs Transportsystem AB som driftar nästa generations vedtruck, har tidningen Trucking Scandinavia en omfattande artikel i den utgåva som publicerades i veckan.

Tro på ny teknik

Sara EngbergOkategoriserad

Vi är så stolta över att kunna meddela att vår första kund efter förserien har valt en EdiLog EL34. Det är BillerudKornäs Gruvön som än en gång visat sin tro på ny teknik. Det började i mitten av åttiotalet med den allra första Scandlogen, fortsatte med den första Tiger LH3224 i början av detta århundrade och nu EdiLog med sin … Read More